ANAHTAR TESLİM TADİLAT VE YENİLEME
ANAHTAR TESLİM TADİLAT VE YENİLEME

ANAHTAR TESLİM TADİLAT VE YENİLEME

 

 

Tadilat ve Dekorasyon günümüzde başlı başına yeni bir sektör ve yeni bir branş olmakla birlikte çeşitliliğini ve önemini arttırmakta ve her geçen gün kendini geliştirip sektöre en uygun uzmanlık alanı geliştirmemiz gerektiğinin bilincinde olan firmamız, ekip çalışması gerektiren bu sektör görsellik ve yaşam kalitesini yükseltmek gibi ayrıcalıklara imza atmaktır.

 

Tadilat ve Dekorasyon işleri artık stresli ve uğraştırıcı işler olmaktan çıkıyor.

 

UZMAN YAPI olarak evinizin, ofisinizin ve işyerinizin A 'dan Z 'ye tüm Tadilat ve Dekorasyon işlerini başarıyla gerçekleştiriyoruz.

 

 

Banyo, Wc, Mutfak, Salon, Oturma odası ... gibi evinizin tüm yaşam alanlarını büyük iş, küçük iş ayrımı yapmadan, istediğiniz kalite ve bütçede tadilat ve dekorasyon hizmetlerinizi kesintisiz müşteri menmuniyeti odaklı gerçekleştiriyoruz.

 

 

Eskiden Yaptıracağınız tamirat, tadilat, tesisat ... gibi işleriniz için ayrı ayrı ustalar araştırmak ve hepsinlede teker teker ilgilenip, uğraşmak zorundaydınız. Şimdi bir telefonunuzla ÜCRETSİZ KEŞİF HİZMETİ sağlıyor, hayalini kurduğunuz yuvanız için istek ve ihtiyaçlarınıza kendi deneyim ve tecrübemizi ekleyip, cazip fiyat avantajı, mükemmel işçilik ve tahhüt ettiğimiz tarihte işimizi bitirip sizlere sorunsuz teslim ediyoruz.

 

 

Konusunda uzman ve eğitimli (ISO 9001 KALİTE YÖNETİM SİSTEMİ) sertifikalı kadromuzla işlerinizi kesintisiz müşteri memnuniyeti hassasiyetinde gerçekleştiriyoruz. Uzman yapı olarak yapacağımız işlerin tüm sorumluluğunu alıyor ve tahhütte bulunduğumuz şartları gerekli sözleşmeyi yaptıktan sonra işinizi sorunsuz bir şekilde bitirip ilk geldiğimiz günkü gibi güler yüzümüz ve sizin yüzünüzdeki memnuniyet tebessümü ile sizlere teslim etme garantisi veriyoruz.

 

 

TADİLAT VE DEKORASYON KARARI VERDİYSENİZ MUTLAKA BİZE DANIŞMANIZI TAVSİYE EDERİZ.

 

 

Mehmet Şakir ORHAN 

 

0507 577 78 20

Bu site, Sitesepeti ve Solido Grup güvencesi ile hazırlanmıştır. Copyright © 2014